Foto: Ist media

Bivši ugostitelj Sima Balašević Piculj (90) pronađen je mrtav u svojoj kući u selu Bogovina, a na njegovom telu primećeni su tragovi mučenja. Policija i dalje intenzivno traga za ubicom ili više njih koji su ušli u njegovu kuću, vezali ga i ubili.

Slučaj je policiji prijavljen 9. septembra i tog dana je pronađeno telo nesrećnog čoveka koji je inače u ovom kraju bio poznat kao ugostitelj i vlasnik kafane Bolji život.

Ekipa portala Ist medija je obišla njegovu kuću i zatekla policijske ekipe na licu mesta.

Foto: Ist media

„Ubica je u kuću žrtve najverovatnije ušao kroz prozor sa zadnje strane, vezao ga je, a potom mučio. Pretpostavlja se da je napadač hteo da iz njega izvuče informaciju gde drži novac, jer se navodno pričalo da je prodao kuću kako bi se preselio u Vrnjačku banju. Balašević je, inače, nekada bio jedan od najbogatijih domaćina u selu“, objavila je Ist medija.

Foto:privatna arhiva/Ist media

Meštani ovog sela ispričali su kako je ubijeni čovek, iako se kretao na štakama, bio vitalan, vozio je automobil i bio dobrog zdravlja.

„Ovo su mirna sela, a sada nam nije svejedno kada znamo da se ubica šeta naokolo“, rekla je ovom portalu grupa muškarca koju su zatekli kraj prodavnice.

Foto: Ist media

Kako je potvrđeno za portal Nova.rs, jedna osoba je privedena zbog sumnje da bi policiji mogla reći nešto više o ovom zločinu.

Bonus video: Hapšenje uoči protesta protiv litijuma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare