Foto:Screenshot/Facebook/Nikola Stanimirovic

"Čuvaćemo od zaborava tvoj osmeh, dobrotu i plemenitost. Neka te anđeli čuvaju. Poslednji pozdrav od komšija sa Vidikovca", samo je jedna u nizu potresnih čitulja koje su objavili bližnji Nikole Stanimirovića (23), mladića koji je preminuo u ponedeljak od posledica povreda koje je zadobio u nesreći u Rakovici kada je izašao iz kola da promeni gumu koja mu je pukla.

Porodica i prijatelji nastradalog mladića su u šoku i neverici zbog tragedije koja ih je zadesila. Koliko je poginuli Nikola bio voljen govore i brojne umrlice koje su u dnevnim novinama objavili njegovi prijatelji, ali i komšije.

„Prelomio se cvet i snaga koja je tek počela da sazreva, naš dragi Nikola Stanimirović“, napisali su uz njegovu fotografiju Nikolini porodični prijatelji.

Pročitajte još:

„Sa tugom i nevericom koliko sudbina nekada može biti okrutna opraštamo se od našeg dragog Nikole Stanimirovića“, stoji u umrlici u jednom dnevnom listu.

Podsetimo, Nikola Stanimirović (23) iz Rakovice, poginuo je u nedelju ujutru kada je na njega naletela J. R. (39). Kako saznaje „Blic“ mladić je krenuo na posao međutim, pukla mu je guma zbog čega je izašao iz vozila.

„Dok je menjao gumu, devojka koja je bila u drugom vozilu je izgubila kontrolu nad svojim automobilom i udarila ga“, rekao je izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

Nesreća se dogodila iz za sada nepoznatih razloga na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Gazimestanske , ali prema našim saznanjima, on je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

On je imao veliko krvarenje, pa je uprkos borbi lekara podlegao povredama.

Po nalogu zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičene J. R. podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

BONUS VIDEO: Zaplenjeno dva kilograma heroina, uhapšene dve osobe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar