Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predrag B. (36) iz Vrbasa koji se sumnjiči da je direktni izvršilac ubistva za sada nepoznate osobe, koje se dogodilo 2019. u okolini Sombora, ima krcat dosije. Reč je o dečku uhapšene policajke, koja se tereti za učestvovanje u ubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, Predrag B. koji je inače državljanin Crne Gore, hapšen je i nekoliko meseci posle stravičnog zločina, koji je otkriven tek posle pet godina.

„Nekoliko meseci posle stravičnog ubistva muškarca koji se još uvek vodi kao nepoznata osoba, a sumnja se da je reč o državljaninu Slovenije, Predrag B. je čak bio priveden zbog falsifikovanja isprava“, kaže izvor Kurira.

Navodno, on je ranije privođen i zbog krađa i iznude i trenutno je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Predrag B., podsetimo, sumnjiči se da je sa policajkom Kristinom K. (45) učestvovao u teškom ubistvu, a istragom je obuhvaćen i Dalibor Š. (37) koji se sumnjiči da je sa službenicom MUP-a posle zločina prebacio telo na drugo mesto. Kako saznajemo, i on ima kriminalni dosije i on je trenutno iza rešetaka zbog drugog krivičnog dela..

Podsetimo, sumnja se da je Kristina K. 2019. otišla sa svojim tadašnjim partnerom Predragom B. da se on sastane sa izvesnim Slovencem Tomasom. Navodno, između njih dvojice izbila je svađa na napuštenom salašu u blizini Sombora i Predrag B. je iz službenog Kristininog pištolja ubio žrtvu.

Foto:Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako se sumnja, policajka i njen dečko sakrili su telo, kako ono ne bi bilo nađeno, a pištolj je ostao kod njega.

„Međutim, prema odbrani koju je iznela posle hapšenja, dečko s kojim je učestvovala u zločinu počeo je da preti njoj i njenoj deci i traži novac kako bi joj vratio pištolj iz kog je ubio čoveka. Ona je onda, u junu 2020. godine, prijavila da joj je pištolj ukraden, a tragove zločina pokušala je da prikrije s novim partnerom Daliborom Š. (37) iz Sombora“, piše taj portal.

Kako navodi, sa osumnjičenim Daliborom je, navodno, otišla na mesto na kom je znala da je Slovenac zakopan, otkopali su ga i prebacili na drugo skriveno mesto na Monoštorskom putu.

„Pretpostavlja se da je smatrala da Predrag B. više neće moći da je ucenjuje da će da prijavi policiji ubistvo počinjeno iz njenog oružja ukoliko nema tela“, otkriva izvor.

Prema njegovim rečima, klupko zločina počelo je da se odmotava posle hapšenja Dalibora Š. zbog drugog krivičnog dela. On je tada, navodno, ispričao i sve što zna o prebacivanju tela muškarca sa Kristinom K. Policija je, prema nezvaničnim informacijama, na mestu na kom je rekao da su zakopali osobu našla skelet 24. jula i on je prebačen na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, kako bi se na osnovu DNK utvrdilo ko je zapravo žrtva.

Kristina K. je, navodno, do hapšenja radila u Upravi granične policije na granici Srbije s Mađarskom i po činu je vodnik prve klase.

VIDEO: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare