D. P. (62) koji je ranio suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22), a prema nezvaničnim informacijama, ženu je godinama maltretirao i ona je, prema rečima našeg izvora, zbog njega završila na psihijatriji.

„Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega“, naveo je izvor Telegrafa.

„Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a isprečio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije“, rekao je.

I prema rečima komšija bio je prek i nasilan čoveka.

Mesto pucnjave Bežanijska kosa Foto:Nova.rs

„Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo“, rekao je komšija Filip Backović.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

VIDEO: Pucač sa Bežanijske Kose odvezen sanitetom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare