Luka Vuksanović / Foto: Instagram

Luka Vuksanović nestao je pre devet dana na putu ka Mladenovcu nakon teške saobraćajne nesreće kod skretanja za Sopot. Kako nezvanično saznajemo, nakon opsežne potrage njegovo telo pronađeno je jutros oko 11 časova u Vlaškom polju u šipražju.

Kako je ranije rekao Lukin brat za Nova.rs, u potrazi za njim je učestvovalo 40 ljudi.

Luka je nestao nakon udesa i od tada se nije znalo gde se on nalazi, niti da li je živ. Ipak, danas je pronađeno njegovo telo.

Inače, kako je ranije Lukina sestra ispričala za „Blic“, 40 sekundi je bilo dovoljno da on nestane. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

„Posle 7 kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno“, ispričala je ona.

„Neverovatno nam je da se ovako nešto desi“

„Sve je bilo skroz okej. Dečko je planirao da pravi radionicu u svojoj kući. Imao je velike planove za budućnost. On je bio srećan zbog onoga što postiže u svom životu i to sigurno nije uradio iz lošeg stanja svesti. Prosto nam je neverovatno da se tako nešto desilo“, rekla je Lukina sestra za medije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare