Dečaka (12) ubila struja iz punjača za telefon, zgrada u kojoj se desila nesreca
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dečak (12) preminuo je juče u stanu na Voždovcu u Beogradu kada ga je udarila struja, a prema saznanjima portala Nova.rs, mališana su čak sat i po oživljavali. Kako saznajemo sa lica mesta, dečaka je najpre pronašao otac, koji je odmah pokušao da ga reanimira.

Tragedija se dogodila u ulici Dragice Končar, na petom spratu zgrade, a kako saznajemo, reč je o porodici Živković i za stradalog dečaka svi imaju samo reči hvale.

Pročitajte još...

„Ovo je strašna tragedija, porodica, otac i majka, ne mogu da dođu sebi od bola i tuga. Sumnja se da je reč o produžnom kablu, videćemo nakon što se sve utvrdi. Svi smo u šoku, bio je dobar sportista, trenirao je fudbal, ima brata.. Ovo je strašno“, rekao je prijatelj porodice.

Kako saznajemo sa lica mesta, zasad nisu poznate sve okolnosti ovog slučaja, a sumnja se da je strujni udar nastupio kada je dečak uključivao produžni kabl, nakon čega se uhvatio za gelender i tada je došlo do tragedije.

Komšije porodice dečaka i dalje su u šoku povodom tragedije koja se dogodila u ovom naselju. Jedan od očevidaca jučerašnje tragedije u razgovoru za portal Nova.rs kaže da je samo u kasnim popodnevnim satima čuo sirene Hitne pomoći i policije, kao i da su lekari dugo pokušavali da užive dečaka, ali bezuspešno.

Ovaj očevidac za naš portal rekao je da živi u ulazu do zgrade u kojoj stanuje stradali dečak, kao i da je odmah izašao napolje kad je čuo sirene.

„Samo sam odjednom čuo sirene Hitne pomoći, odmah sam izleteo ispred zgrade da vidim šta se dešava. Nekoliko komšija je takođe izašlo, svi smo se zabrinuli, nije nam bilo jasno šta se dešava. Potom smo saznali da je reč o detetu i da ga je udarila struja. Hitna pomoć je dugo bila u stanu, koliko sam čuo dugo su pokušali da ga reanimiraju i ožive, ali nije mu bilo spasa“, priča za naš portal ovaj očevidac.

Dečaka (12) ubila struja iz punjača za telefon, zgrada u kojoj se desila nesreca
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako navodi, potom je došla ekipa forenzike.

„Videli smo kako odnose telo mališana. Strašna tragedija i dalje ne mogu da verujem da se ovakve stvari dešavaju, svi smo baš potreseni“, kaže ovaj čovek.

Podsetimo, tragedija se desila oko 18 sati, a prema prvim informacijama, najverovatnije je do strujnog udara došlo prilikom uključivanja telefona ili kompjutera u struju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar