Foto: Стефан Русов-КЕЛЕ/Facebook

Miloš Mirjanić, otac Mirjane, koja je nestala juče zajedno sa Stefanom Rusovom (27) nakon što su automobilom marke "pežo 207" krenuli ka izletištu Lisine u podnožju Beljanice kod Despotovca, kaže za portal Nova.rs da je trenutno na terenu i traži decu, ali da nema nikakvih informacija gde su oni.

„U pretrazi smo trenutno, nemamo nikakvih novosti. Ništa ne znamo, treba dići sve što može da se nađu naša deca, molim sve da pomognu. Na terenu je Gorska služba, MUP, lovci, ja ne znam šta se dešava.. Sve imam utisak da idemo u pogrešnom pravcu. Niko nema nikakvih informacija, pretražujemo teren“, kaže Mirjanić u jednom dahu, dok uporedo intezivno traga za nestalom decom.

Pročitajte još...

Kako navodi, ni ne sluti šta je moglo da se desi.

„Tačno je da nisu iskusni vozači, ali ne želim ništa da naslućujem sve dok traje pretraga. Nadam se da ćemo ih što pre naći, zasad nema informacija, niko ih nije video“, kaže Mirjanić.

Foto:Privatna arhiva

Podsetimo, nestanak Stefana i Milice prijavljen je juče u popodnevnim satima prijavljen i policiji, koja je istog momenta krenula u potragu za njima. Veliki broj službi je trenutno na terenu i traga za njima, a zasad nije poznato gde se oni nalaze.

Porodice nestalih apeluju na sve građane da se uključe i pomognu u pronalasku Milice i Stefana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar