U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Tomislav K. (48) ubio je svog sina Davida (20) hicem iz pištolja u porodičnoj kući u Bezdanu kod Sombora, a potom pucnjem iz istog oružja izvršio samoubistvo, saznaje portal Nova.rs.

Stravičan zločin dogodio se u porodičnoj kući u Novoj ulici u Bezdanu sinoć oko ponoći, kada je otac Tomislav K. ubio svog sina. On je, prema prvim informacijama, ispalio više hitaca u svog sina Davida K, a potom iz istog oružja izvršio samoubistvo.

Policiju je pozvala majka ubijenog mladića i prijavila zločin.

Po dolasku na lice mesta, policija je pronašla pištolj kojim je počinjen ovaj zločin.

Više javno tužilaštvo u Somboru je naložilo obdukciju tela oca i sina koja će utvrditi tačan uzrok smrti, a motiv ubistva za sada nije poznat.

Komšije ove porodice ispričale su za Dnevnik da je porodica poslednju deceniju stanovala u Lincu i da do sada nije bilo nekih većih nesuglasica u porodici, pa tako niko nije mogao da nasluti da bi do ubistva i samoubistva moglo doći.

„U Bezdanu su, pre odlaska u inostranstvo, posedovali poljoprivrednu apoteku i bavili se poljoprivrednom. Prema rečima stanovnika ulice Nova u kojoj se nalazi porodični dom i mesto tragedije, nije bilo prethodnih prijava nasilja u porodici. Ništa u njihovom ponašanju nije slutilo na tragediju koja je šokirala meštane“, objavio je Dnevnik.

Bonus video: Otac ubijenog Vukićevića: Marko Drakula u zatvorskoj kantini slavio ubistvo mog sina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare