Protest nezadovoljnih putnika autobuske linije 511
Protest nezadovoljnih putnika autobuske linije 511 Izvor: TV Nova/Probudi se

Autobus na liniji 511, koja saobraća od Sremčice do Beograd na vodi, zapalio se jutros pre 7 sati. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, svi putnici su napustili vozilo.

Instagram stranica „Serbialive Beograd“ objavila je snimak na kome se vidi gust dim koji se širio iznad vozila, ali i buktinja na točku autobusa.

„Od Sremčice se širio smrad, na Obrenovačkom putu se zapalio. Jutros oko 6.40“, stoji u objavi na Instagramu.

„Je l’ treba neko da strada da bi se autobusi promenili? Ne plaćati kartu u 511. Ne ulaziti u 511“, jedan je od komentara ispod objave.

Takođe, na društvenim mrežama pitaju da li je u pitanju isti autobus na kom su pre dva dana razvaljena vrata, nakon što se juče pojavio snimak vrata koja otpadaju sa autobasa na liniji 511.

Nije prvi put da se autobus zapali

Podsećamo, ovo nije prvi put da se autobus u Beogradu zapali. Krajem oktobra prošle godine na Brankovom mostu zapalio se autobus koji saobraća na liniji 704.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Autobus je 704 pokupio je putnike na Zelenom vencu i krenuo prema Zemunskom polju. nekoliko minuta kasnije, na Brankovom mostu, se zapalio. Kako je RTS tada objavio, autobus se zapalio „ničim izazvan“, a niko od putnika nije povređen.

Pročitajte još

Mesec dana kasnije, u novembru 2023, još jedan autobus je planuo.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Požar je izbio u autobusu na liniji 351 na uglu ulica Glasinačke i Vojislava Ilića, nedaleko od Plavog mosta. Po dolasku vatrogasci su ustanovili da gori autobus, u zadnjem delu u predelu motora, na liniji 351 za Grocku, „Lasta“. Svi su putnici su bezbedno napustili autobus.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare