Foto: Printscreen/FOX 5 Washington DC

Jedan od tri sudska procesa protiv Brajana Volša, osumnjičenog za ubistvo Beograđanke Ane Volš u Kohasetu, zbog prevare obustavljen je ove nedelje jer su se obe strane, Volš i njegovi rođaci, sporazumeli da dođe do toga.

Naime, osumnjičenom za ubistvo trebalo je da se sudi pred ostavinskim sudom u Masačusetsu jer je bio optužen da je uništio testament svog oca i time sebi nezakonito prisvojio više stotina hiljada dolara.

Pročitajte još:

Kako su Volšovi rođaci ispričali za američke medije, ne žele da više troše novac na ovo suđenje, jer čak i da pobede u ovom slučaju jasno je da novac neće dobiti nazad. Brajan je optužen da je posle uništenja testamenta prodao svu imovinu svog oca, a uspeo je i da odugovlači proces čak pet godina.

Imovina Brajana Volša zaplenjena je tokom leta zbog slučaja koji se trenutno vodi protiv njega za ubistvo Ane Volš.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajanu Volšu sudi se od prošle godine za ubistvo supruge Ane koje se dogodilo u novogodišnjoj noći. On je osumnjičen da je, nakon što ju je ubio, njeno telo raskomadao i bacio na deponiju nedaleko od kuće. Pronađene su njene lične stvari u toku istrage.

Suđenje njemu odloženo je za januar sledeće godine pošto je se i dalje čakju rezultati DNK analize iz nezavisne laboratorije.

Foto: Privatna arhiva

Treći proces koji se vodi protiv Volša jeste za falsifikovanje umetničkog dela i prevare vredne 250.000 dolara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar