Foto:Shutterstock

Prvi osnovni sud u Beogradu je odredio pritvor Lazaru Timotijeviću (19), koji je najpre kolima zakačio kolica sa detetom, a potom pretukao oca mališana Dragana Radojevića. Timotijević je najpre pušten da se brani sa slobode, iako je čoveku naneo teške telesne povrede, a sud je odluku promenio nakon žalbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

„Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima, i prema okrivljenom L.T određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog“, navodi se u saopštenju Prvog osnovnog suda.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba Višem sudu u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Stravičan napad dogodio se 19. jula u Novopazarskoj ulici na Vračaru u Beogradu, kada je Timotijević, prilikom isparkiravanja, „audijem A6“ zakačio kolica u kojima je bila sedmomesečna beba, koju su šetali Dragan i njegova supruga.

Radojević je udario rukom po kolima i rekao: „Pazi dete“, a tada je Timotijević izašao iz automobila i prišao mu. Usledila je svađa, a potom je Timotijević nekoliko puta udario Radojevića koji je pao na zemlju.

Radojević je zbog posledica povreda stavljen u veštačku komu, iz koje je juče izašao.

VIDEO: Porodice ubijenih u masakru u Malom Orašju i Duboni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare