Nakon što se pojavila vest da je u kafiću na Vračaru pronađena bomba, za Nova.rs oglasio se vlasnik pomenutog lokala koji tvrdi da to nije tačno. Kako kaže, sinoć je neko razbio ciglom prozor, te da nije tačno da je pronađen sumnjiv predmet.

„Nikakva bomba, niti sumnjiv predmet nije pronađen u mom lokalu. Sinoć je neko razbio staklo ciglom, nismo pozvali policiju jer se stalno dešava da nam deca razbijaju izlog. Jutros kada su došli gosti, neko od njih je video razbijeno staklo i pozvao policiju. Kada je policija došla, rekao sam da nije ništa, međutim, oni su morali da ispitaju posto je bila prijava“, kaže vlasnik za Nova.rs.

Razbijeno staklo u kafiću na Vračaru Foto: Iva Ogarević/Nova.rs

Ističe da mu je sada pričinjena šteta jer, nakon što je plasirana dezinformacija, pojavile su se razne priče koje nisu tačne. Navodi da se pošteno bavi poslom i da nikada nikakvu neprijatnost nije doživeo.

Podsetimo, ranije danas pojedini mediji preneli su da je na Vračaru pronađen sumnjiv predmet. Naknadno su pojedini mediji naveli i da je reč o bombi. Zbog pomenute situacije policija je blokirala deo ulice u kojoj se nalazi kafić.

VIDEO: Vozači javnog prevoza u Beogradu rade po 15 sati dnevno, incidenti i nesreće sve češći

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare