Foto: Facebook, TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENČAR

Iza ubistva Milana T. (54), vlasnika pečenjare iz Novog Sada, stoji više počinilaca, nezvanično saznaje Nova.rs. Policija intenzivno traga za još jednim osumnjičenim koji je sa uhapšenim Sultanom G. počinio ubistvo 22. novembra u iznajmljenom stanu u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada.

Obdukcija će utvrditi koji je ubod bio koban po Milana T., a ono što je dosadašnja istraga otkrila je da je u ovom zločinu bilo više počinilaca.

Foto: Facebook

Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, uhapšen je u Terazijskom parku u centru Beograda, a njegov saizvršilac se još uvek nalazi u bekstvu.

„Osumnjičenom S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo M.T. iz Novog Sada sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti“, navodi se u saopštenju Višeg suda u Novom Sadu.

Foto:TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENČAR

Za sada nije poznato u kakvim su odnosima bili ubijeni i ubice. Ono što se pojavilo kao prva informacija u medijima jeste da je Milan najverovatnije ubice pustio u stan, obzirom na to da nema tragova obijanja. Takođe, stan je bio zaključan sa spoljašnje strane, tako da je pretpostavka da su ubice za sobom zaključale vrata.

Podsetimo, zločin se dogodio 22. novembra u iznajmljenom stanu u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada. Uhapšenom se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo, a policija intezivno traga za osobom koja je te večeri bila sa njima u stanu.

Foto: Nova.rs

Sumnja se kobne večeri osumnjičeni sa još jednom osobom bio u stanu vlasnika pečenjare i da je nakon svađe došlo do fizičkog obračuna koji je eskalirao ubistvom.

Pripadnici MUP-a u stanu u kome se dogodilo ubistvo zatekli su jeziv prizor.

Ekipa Hitne pomoći kasnije je mogla samo da konstatuje smrt vlasnika pečenjare.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a detaljnom istragom biće utvrđeno u kom svojstvu su osumnjičeni i žrtva, kao i koji je motiv ubistva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar