Foto: Printscreem/X/@IzMreze

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak nasilja na kome se vidi kako kik-bokser Miljan Vidović Hofman šamara konobara. Nije poznato kada je nastao snimak, kao ni gde, a reč je o rođenom bratu Ljubana Vidovića, koji je prošle nedelje usnimljen kako preti radnicima kafića u Republici Srpskoj.

Na snimku koji se pojavio nedavno na društvenim mrežama vidi se kako Miljan stoji ispred konobara i šamara konobara.

„Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l’ si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram pi*ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja pi*ko mala. Ne smeš mom detetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l’ si me čuo?“, govori Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Pogledajte snimak:

Ovo nije prvi put da se Vidović nađe u fokusu javnosti. Miljan Vidović je pre nekoliko meseci usnimljen u društvu generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića. On je tada snimljen sa grupom batinaša iz Pančeva, i to neposredno pred veliki miting Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu.

Inače, Miljan je rođeni brat Ljubana Vidovića, kik-boksera koji je prošle nedelje usnimljen kako upada u lokal u „Street“ u Modriči i preti radnicima.

Tom prilikom izjavljuje i da on i njegova ekipa reketiraju pola Beograda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar