Milan Đorđević, Milan Djordjević, nestao, Suva planina, Niš, Bojanine vode kod Niša, muškarac nestao na izletištu
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs/Privatna arhiva

Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini i od tada mu se gubi svaki trag. U potragu za Milanom uključene su sve dežurne službe, a zasad nijedan trag nije ukazao na to šta se nestalom farmaceutu kobnog dana dogodilo. Veliki broj pitanja koji se odnose na nestanak farmaceuta ostala su bez odgovora.

Nestali farmaceut Milan Đorđević poslednji put viđen 10. juna posle posla. Tog dana je poslom trebalo da obiđe Klinički centar Niš, pošto je radio kao zastupnik u jednog farmaceutskoj firmi. Potom je automobilom marke “škoda” otišao do izletišta, gde je parkirao automobil na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma.

Pročitajte još:

Nakon toga mu se izgubio svaki trag.

Čudno ponašanje poslednjih mesec dana

Od tada traje potraga za Milanom, rekonstruisano je kretanje farmaceuta, a dosad nije pronađen nijedan trag koji bi ukazao na to šta se nestalom čoveku tog dana desilo. Pojedina pitanja u ovom slučaju i dalje su bez odgovora, a jedno od tih je Milanovo ponašanje u danima pre nestanka, o kojem je govorila njegova majka Marica.

Foto: Privatna arhiva

“On je pre posla svratio i popili smo zajedno kafu. Pre toga je poslao neke službene mejlove. Rekao je da mora da ide službeno do Kliničkog centra, da odradi klinike. Nisam ga zadržavala jer sam znala da ima obaveze. Radio je kao zastupnik jedne velike farmaceutske kompanije i ponedeljkom je obilazio urologiju i onkologiju u Nišu, a ostalim danima ostala mesta na jugoistoku Srbije”, izjavila je Marica za naš portal.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Potom je ukazala na jednu bitnu okolnost. Milanove kolege su se požalile da se on u poslednjih mesec, dva, čudno ponašao.

“Kolege su rekle da je bio uznemiren, uplašen, i od jedne koleginice je potražio lekove za spavanje jer nije mogao da spava. Nama se nije žalio. Poveravao se uvek starijem bratu i ocu, ali ovog puta ni reč nije rekao, nije se požalio da ima neki problem”, rekla je ranije njegova majka.

Potvrdio da će sina voditi na rođendan

Još jedna nelogičnost u celom slučaju jeste činjenica da je Milan tog dana imao obaveze koje je u poslednjem trenutku otkazao. Dok je neke otkazao, za neke je, u periodu kada mu se trag izgubio, rekao da će ih ispuniti. Naime, trebalo je da pokupi jedno dete iz škole, a drugo kasnije da vozi na rođendan.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Milanova majka je ispričala da se on javio njenoj snaji i da je rekao da ne može da stigne da uzme ćerku iz vrtića, ali da će stići da vodi sina na rođendan. Ipak, niti se pojavio kasnije, niti se više javlojao na telefon.

Nije poneo opremu za planinarenje

Još jedna okolnost je posebno čudna. Milan je ranije planinario na Suvoj planini, a tog dana ništa nije pominjao porodici. Takođe, tog ponedeljka nije poneo neophodnu opremu za boravak u prirodi, odnosno planinarenje.

Tog dana kada je nestao Milan je čak i svoj telefon ostavio u automobilu sa kojim se dovezao do Suve planine. Sem telefona, Milan čak nije poneo ni novčanik na posao, već ga je ostavio kod kuće.

Pročitajte još:

Podsetimo, potraga za Milanom Đorđevićem traje već dana. Sve dežurne službe su uključene u potragu, međutim, zasad od Milana nema ni traga ni glasa.

Milan je u momentu nestanka na sebi imao pantalone, košulju i cipele.

VIDEO: Marica Djordjevic, majka nestalog Milana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare