U pucnjavi koja se dogodila sinoć u Fruškogorskoj ulici u Futogu, jedan mladić je ubijen na licu mesta, dok je drugi od zadobijenih rana preminuo u bolnici. Policija ja uhapsila četvoricu osumnjičenih da su učestcvovali u ovom obračunu, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, sumnja se da je po sredi obračun zbog droge.

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa je primila poziv policije u 00.17 zbog pucnjave u Fruškogorskoj 7 u Futogu.

Zatečen je muškarac ranjen iz vatrenog oružja, bez svesti. Lekarska ekipa prevezla ga je u Urgentni centar gde je podlegao povredama.

Pročitajte još:

Oko pola sata kasnije, na istoj adresi je prijavljena još jedna ranjena osoba i to nepoznati muškarac. Na teren su izašle dve urgentne ekipe, koje su samo mogle da konstatuju smrt.

Policija je sinoć obavljala uviđaj, a kako 021.rs nezvanično saznaje, reč o okršaju dve grupe koje diluju narkotike. Pucnjava je navodno izvedena iz automobila u pokretu prema grupi mladića koji su stajali u blizini Osnovne škole „Desanka Maksimović“, kada su dvojica ranjena.

Telo drugog ranjenog je, navodno, otkriveno tek malo kasnije, tokom uviđaja.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar