Foto:Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Z. Z. (37) iz Batajnice zbog sumnje da je izvršio krivična dela zelenaštvo i prinuda.

„Okrivljeni je na saslušanju pred javnim tužiocem izjavio da nije učinio krivična dela koja mu se stavljaju na teret, da oštećenog i njegovog brata poznaje jer žive u istom delu grada, te da na pitanja javnog tužioca ne želi da odgovori“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana imajući u vidu da okrivljeni ne živi na adresi prijavljenog prebivališta, da je za njim pre hapšenja bila raspisana potraga od strane policije, jer je bio nedostupan državnim organima, nadalje da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na svedoke, kao i da će uništiti, sakriti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnih dela, te da je okrivljeni ranije već krivično osuđivan za dela sa elementima nasilja i da je krivična dela za koja je osnovano sumnjiv vršio u kratkom vremenskom periodu uporno, na drzak način i u kontinuitetu, pa sve navedene okolnosti ukazuju da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo.

VIDEO: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar