Doček Si Đinpinga, gužva, autobusi Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uznemirujući snimak zabeležen je protekle noć u autobusu Gradskog saobraćajnog prevoza na liniji 18, kada muškarac, u toku rasprave, prilazi i iz sve snage udara ženu u glavu.

Kako se vidi na Instagram stranici serbialive_beograd, sve je počelo verbalnim sukobom koji je dalje eskalirao.

Pročitajte još:

Dvoje ljudi, za koje nije poznato da li se odranije znaju, svađaju se naočigled velikog broja ljudi, potom muškarac ustaje i iz sve snage udara u staklo gradskog autobusa.

Rasprava se nastavlja dalje, nakon čega žena pokazuje srednji prst muškarcu, koji potom prilazi njoj i udara je u glavu. Nakon ovoga svađa se nastavlja i dalje, a muškarac potom ponovo udara pregradno staklo prevoza.

UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK UZNEMIRUJUĆ

Posebno je zabinjavajuća činjenica što niko iz autobusa koji je bio poprilično pun nije pokušao da zaustavi nasilnika, niti da zaštiti ženu. Ovo komentarišu i brojni pratioci sa Instagrama, koji su zgroženi time što niko nije pritekao u pomoć ženi.

Nažalost, ovo je samo još jedan u nizu slučajeva gde nasilnici zlostavljaju žene u javnosti, a da niko ne pritekne u pomoć ili barem da pozove policiju koja će ustanoviti sve okolnosti slučaja.

Bonus video: Hapšenje zbog pranja novca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare