Vatrogasci na mestu požara koji je izbio jutros u Carigradskoj ulici u centru Beograda Foto:FoNet/Marko Dragoslavić

Muškaracu B. R. određen je pritvor zbog sumnje da je pre dva dana izazvao požaru u jednom lokalu na Mirijevu, nakon što je ranije izbačen iz istog.

Muškarac B. R. izazvao požar preksinoć na ugostiteljskom objektu u Mirijevu, a dežurni tužilac Prvog OJT je odredio zadržavanje prema osumnjičenom zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je.

Tokom zadržavanja osumnjičeni je saslušan u prisustvu branioca, izneo je odbranu u kojoj je priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela, kojim je predloženo sudu da okrivljenog B. R. oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne uslovnu osudu, kojom će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci sa rokom proveravanja od 4 godine, kao i da mu izrekne novčanu kaznu.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznaje portal Nova.rs, muškarac B.R. je pre dva dana izazvao požar u lokalu „Kolovrat“ pošto je, nakon što je izbačen iz lokala, vratio do istog kada su svi gosti izašli i polio benzinom prozor spolja i zapalio. Vatra se proširila i na unutrašnji deo lokala i tada je pričinjena manja šteta, a vatra se ugasila sama od sebe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare