Foto:privatna arhiva

Stravičan zločin dogodio se juče u selu Glašinac, kod Žitorađe, kada je ubijen muškarac Dejan I. (49). Njega je u centru sela, prema izjavama očevidaca, nakon kraće svađe ubio nožem Nedeljko S. (49) iz istog sela. Motiv zločina se još uvek utvrđuje, a prema tvrdnjama meštana, ubijeni muškarac je maltretirao pola sela.

Ubijeni Dejan I. je izašao iz pritvora tog dana kada je ubijen i to jer je pre mesec dana nasrnuo i povredio mačetom žensku osobu iz tog sela.

„Baš je u sredu pušten iz pritvora, a teretio se za krivično delo nasilničko ponašanje. Ja sam ga video i baš sam se iznenadio što ga pustili. Rekao mi je:“Država nema rešenja za mene!“, ispričao je meštanin sela Zoran Antić ranije za naš portal.

Ubistvo u Žitorađi Foto: Privatna arhiva

Inače, povređena je žena je majka osumnjičenog Nedeljka S.

Prema izjavama meštana, on predstavlja opasnost za selo i svi su ga se plašili jer je pričao da je spremio spisak od 50 meštana koje je hteo da likvidira, na kojem se nalazio i Nedeljko S.

D.I. Foto: Privatna arhiva

Kako je naš portal pisao, nož kojim je počinjen zločin je pronađen i pripada osumnjičenom.

Žrtva je usled zadobijenih povreda preminula na licu mesta, a dežurna tužiteljka je naložila obdukciju.

Pročitajte još:

U međuvremenu, meštani sela pričaju za naš portal kako su odahnuli jer je, prema njihovim rečima, ubijeni bio strah i trepet. Reč je o višestrukom povratniku u vršenju raznih krivičnih dela, osuđivan je za nasilje u porodici, tuče.

VIDEO: Hapšenje zbog pranja novca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare