Foto: MediaBiro

Sedamnaestogodišnjak iz Srbije uhapšen je zbog sumnje da je na plaži u Budvi naneo teške povrede vršnjaku iz Nikšića.

„Budvanskoj policiji je prijavljeno od strane medicinskih radnika u Hitnoj medicinskoj pomoći Budva da se na ukazivanje lekarske pomoći javilo maloletno lice staro 17 godina iz Nikšića. Njemu su konstatovane teške telesne povrede. Policijski službenici su došli do saznanja da je ovo lice fizički napadnuto od strane drugog lica na plaži Mogren I“, saopštila je Uprava policije.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru je, nakon uvida u spise predmeta, kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda, pišu Vijesti.

„Nakon više sprovedenih mera i radnji iz nadležnosti policije, dobijenih obaveštenja od oštećenog, izvršenih terenskih provera, uvida u više video nadzora, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva su identifikovali lice za koje se sumnja da je oštećenom naneo povrede, a reč je o maloletniku starom 17 godina iz Republike Srbije. Po nalogu postupajućeg tužioca on je lišen slobode i biće u zakonskom roku uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: Tuča u Novom Pazaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare