Hitna pomoć i policija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U saobraćajnoj nesreći u Majuru kod Šapca poginula je Jelena G. (45) kada je na nju iz još neutvrđenih razloga naleteo motocikl. Nesrećna žena se kretala pešice, a motociklom je upravljao maloletnik, dok je na mestu suvozača bilo dete.

Neutešne komšije navode za „Blic“ da je nastradala majke četvoro dece, te da je nesrećna žena preminula u bolnici.

„Radila je ceo taj dan, brala je maline. Radnici su imali organizovani prevoz koji ih je vozio do kuće. Žena je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naleteo maloletnik na motociklu. Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 godina“, kaže naš sagovornik.

Kako kaže, na tom mestu nema obeleženog pešačkog prelaza, te nije siguran da li se nesrećna žena uverila da bezbedno može da pređe ulicu.

„Sve se to dogodilo u sekundi, kombi je još uvek bio parkiran kada se dogodila nesreća. Velika tragedija, četvoro dece ostalo je bez majke“, navodi uznemireni komšija.

Podsetimo, žena je sa mesta nesreće transportovana u urgentni prijem šabačke bolnice gde su konstatovane teške telesne povrede. Lekari su učinili sve da je spasu, ali je ubrzo posle prijema preminula.

Vozač motocikla ima teške telesne povrede i on je hospitalizovan, dok su lekari detetu koje je bilo suvozač konstatovali lake telesne povrede.

Bonus video: Teška saobraćajna nesreća u Salakovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare