Foto:Privatna arhiva/Facebook

Ana Radojičić (32) koja je osumnjičena za napad na nastavnicu biologoje Osnovne škole "Jovan Dučić" nezadovoljna ocenom koju je njen sin dobio, biće saslušana danas u Trećem osnvnom tužilaštvu, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Ana Radojičić je posle incidenta uhapšena  a na teret joj se stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja, kao i krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Ona se tereti da je 13. juna u osnovnoj školi „Jovan Dučić“ na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj – nastavnici biologije, pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i više puta je udarila pesnicom u telo, nanevši oštećenoj lake telesne povrede.

Pročitajte još:

Nastavnici je, prema njenoj izjavi koja je dala istražnim organima, „povređeno ljudsko dostojanstvo, te oseća strah za svoju bezbednost“, navedeno je u saopštenju koje je tim povodom izdalo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Povod za napad je bilo to što je nasstavnica sinu Ane Radojičić zaključila trojku, čime je ona bila nezadovoljna i došla je na dan otvorenih vrata, ali se rasprava pretvorila u fizički napad. Prilikom napada na nastavnicu, koja je bila sama sa osumničenom u učionici, Ana Radojičić, inače bivša odbojkašica, je navodno fovorila: „Ne znaš ti ko sam ja!“ i upućivala razne pretnje i uvrede na račun nastavnice.

BONUS VIDEO: Koje su moguće sankcije za napad u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare