Uroš i Miloš Panić Foto: Instagram/milos____panic

Miloš i Uroš Panić, kumići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, konačno su uhapšeni, nakon što je za njima raspisana poternica u feburaru ove godine jer su osumnjičeni za važne karike u lancu prostitucije širom Beograda. Pored njih još nekoliko osoba uhapšeno je u velikoj akciji MUP Srbije u februaru ove godine, a jedan od uhapšenih D. L. ispričao je nadležnima kako je ceo sistem funkcionisao.

Kako smo ranije pisali, reč je o oglasim koji nude senzualnu masažu, a kao prvoosumnjičeni upravo su braća Panić. Pored njih uhapšen je i Vuk Stanković koji je bio zadružen za reklamiranje, odnosno koji je napravio sajt i vodio instagram profil preko kog su zakazivane, navodne, masaže čija se cena kretala od 3.500 do 10.000 dinara. Iza svega se krio lanac prostitucije i eksploatacija devojaka.

Pročitajte još:

Muškarac D. L. koji je uhapšen u ovoj akciji policije pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u beogradu priznao je da je posredovao u ovom zločinu. On je objasnio da je mu je Uroš Panić kum i do detalja isrpičao kako je sve funkcionisali, te kako su devojke „radile“ i kako su delile zaradu.

Osumnjičeni je na saslušanju takođe rekao da su devojke podvodili u stanove koji su u vlasništvu Petra Panića Pane, što se ispostavilo tačno uvidom u katastar.

Petar Pannić Pana i Aleksandar Vučić Foto: Privatna arhiva

Panići su se krili četiri meseca u inostranstvu i bili su nedostupni državnim organima Srbije. Nije bilo zvaničnih informacija o tome gde bi oni mogli da se nalaze, a kao neke od lokacija navodili su Zagreb ili UAE. Međutim, pre nekoliko dana, jedan od Panića uhapšen je u Budvi, zbog ilegalnog boravka u toj zemlji, a dvojica braće nisu mogla biti isporučena Srbiji jer je za njima bila raspisana samo lokalna poternica.

Uroš i Miloš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

Oni su po dolasku na Beogradski aerodrom odmah uhapšeni i njima je Viši sud odredio pritvor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare