Hajziri Artan osumnjičeni Foto:OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Artan Hajrizi osumnjičen je da je kod Loznice, oko sat vremena posle ponoći, hicima iz pištolja ubio pograničnog policajca Nikolu Krsmanovića (34) a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50). U toku je opsežna potraga za osumnjičenim na teritoriji Loznice i okoline.

Napad se dogodio na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, kada su dvojica pripadnika MUP Srbije zaustavili sumnjivo vozilo tutinskih registarskih oznaka u kome su bila dva muškarca. Kada je jedan od policajaca zatražio od putnika da otvori torbicu i pokaže šta ima unutra, ovaj je potegao pištolj i zapucao. Tom prilikom policajac Nikola Krsmanović je pogođen u grudi a Vjekoslav Ilić u rame. Krsmanović je preminuo u Opštoj bolnici u Loznici.

Pročitajte još:

Kosovski mediji opširno pišu o događaju kkod Loznice, kao i o osumnjičenom Artanu Hajrizaju, čiji su pasoš, koji su izdale vlasti Kosova, i nemačka lična karta pronađeni na mestu pucnjave.

„Artan Hajrizi je brat jednog od likova o kojima se trenutno najviše priča na Kosovu. Fatona Hajrizija. Njegov brat je begunac recidivista koji je pre ne više od dve nedelje pobegao iz zatvora. Artan je mlađi brat Fatona, dvojice muškaraca poreklom iz Gornje Kline i Srbice. Ima 33 godine i živi u Nemačkoj i ima  dozvolu za privremeni boravak“, navode na sajtu paparaci.com.

Kako se dalje u tekstu navodi, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Artan Hajrizi je u Nemačkoj radio kao građevinski radnik.

„Radio je u Hanoveru u Nemačkoj. Nekoliko slika na kojima se vidi kako radi u ovoj oblasti u Nemačkoj objavljeno je na njegovom profilu na društvenoj mreži Tiktok. Na istoj društvenoj mreži objavio je nekoliko objava o svom životu. U jednoj objavi se vidi u društvu Rasima Avdilina, nekada poznatim tiktokerom na albanskom govornom području“, objavio je portal paparaci.com.

BONUS VIDEO: Mesto na kojem je ubijen policajac Nikola Krsmanović a ranjen njegov kolega Vjekoslav Ilić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare