Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Facebook

Stravičan zločin potresao je javnost u Srbiji nakon što je otkriveno da je muškarac J. M. (37), kako se sumnja, pre tri godine ubio oca nakon svađe u Subotici, a potom njegovo telo zakopao u pomoćnoj prostoriji u kuću. Zločin se dogodio u naselju Srpski šor, a navodno je otkriven zahvaljujući drugom sinu ubijenog muškarca.

Prema prvim informacijama, Jožef M. (37) je svog oca je ubio tako što ga je izudarao lopatom.

Kako je sinoć saopšteno iz MUP, policija je po naredbi Višeg suda u Subotici izvršila pretres kuće i drugih prostorija, a u pomoćnoj kući je pronađeno telo za koje se sumnja da je njegov otac.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim podacima, nesrećni čovek tri godine nije uzimao penziju i upravo je to bilo sumnjivo komšijama.

„Čovek je nestao pre tri godine i sve je već predugo trajalo zbog čega je okolina postala sumnjičava što ga nigde nema i što ga ne viđaju“, rekao je izvor za Blic.

Foto: Facebook/Osumnjičeni za zločin

Sa druge strane, kako su sagovornici Kurira rekli zločin je navodno otkriven nakon dugog insistiranja drugog sina da pronađe oca kome se gubi svaki trag pre tri godine. Sumnjao je da se nešto loše desilo pa je prijavio policiji da je njegov otac nestao.

Navodno je njegov brat, koji je osumnjičen, stalno izmišljao razloge gde im se otac nalazi.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. M.  iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je pre tri godine, nakon verbalnog sukoba, lopatom usmrtio svoga oca.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare