Luka Vuksanović nestao je pre sedam dana Foto:Instagram/mladenovac_danas

Luka Vuksanović pronađen je danas mrtav na samo sto metara od mesta na kom je imao saobraćajnu nesreću pre devet dana. Prijatelj nesrećnog mladića kaže da je porodica očajna i da im nije jasno kako je prošlo toliko vremena, a da niko nije primetio telo u blizini.

Luka Vuksanović, mladić koji je imao saobraćajnu nesreću u Mladenovcu pre devet dana, danas je pronađen mrtav u blizini mesta udesa. Jedan od njegovih prijatelja kaže za „Blic“ da je porodica očajna i da „ne razumeju kako ga niko nije pronašao čak devet dana“.

„Porodica i prijatelji su očajni. Kažu da su prvo veče tražili sa vatrogascima, ali da nisu ulazili skroz u šiblje. Treći, četvrti, peti, šesti, sedmi i osmi dan je tražila porodica i prijatelji, međutim, nisu ništa pronašli. Danas je bio dogovor da krenu sa policijom u potragu, međutim, policija je došla pre njih i ušla u šipražje, dok su njih poslali na druge lokacije (prugu, jarak…). Lukin brat je u međuvremenu slučajno naišao na policiju koja mu je rekla da ne prilazi, a kada je rekao da je njegov brat, pustili su ga uz reči da su nešto pronašli. Hitna pomoć je konstatovala smrt. Telo je pronađeno u šipražju visokom oko 70,80 cm, na samo 100 metara od mesta nesreć“, kaže ovaj mladić.

Kako javlja reporterka „Blica“, na licu mesta i dalje su vidljivi delovi vozila koje je vozio Luka Vuksanović.

Luku Vuksanovića tražili i psi

„U potragu su bili uključeni i psi. Pronađen je na samo pedeset metara od kuće čoveka koji je takođe bio uključen u potragu“, kaže prijatelj nesrećnog mladića.

Na licu mesta Hitna pomoć i pogrebnici

Trenutno su na mestu gde je pronađeno telo Luke Vuksanovića Hitna pomoć, pogrebnici i veliki broj policajaca.

Bonus video: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare