Jelka Jovanović
Jelka Jovanović

Hapšenje braće Panić “još jedan predizborni trik”, kazala je u Novom danu novinarka "Novog magazina" Jelka Jovanović. “Moja prva asocijacija je bila da je sirote kumiće neko ofirao”, ocenila je.

Uhapšeni Uroš i Miloš Panić su sinovi Petra Panića Pane, koji je blizak visokim funkcionerima SNS. Oni su uhapšeni na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima.

Pročitajte još:

Jovanović je istakala da je duboko uverena da je njihovo hapšenje još jedan predizborni trik.

Uroš i Miloš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

“Biće kumići još neko vreme u pritvoru. Ja bih volela da se napravi jedna ozbiljna pritvorska jedinica za kumiće i kumove i da svi svečano dočekaju kuma”, rekla je Jovanović u emisiji “Novi dan”.

Komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da na izborima 2. juna SNS lista dobija 85 gradova i opština, novinarka smatra da “Vučić pobeđuje, jer je on postavio rezultat kakav će biti”.

“Nažalost on zna istraživanja. Ona, za koja ja pouzdano znam, kažu da je praktično svuda u prednosti, ta široka koalicija koju će jednog dana da proglase kao za genocidni državotvorni pokret, nažalost ima svuda iznad 45 odsto”, ukazala je Jovanović.

Dodaje da se u nekoliko gradova i gradskih opština opozicija dobro drži, ali zajedno. Međutim, kako tvrdi, suvuda je SNS prvi.

Uroš i Miloš Panić Foto:Screenshot/Instagram/milos____panic

Na pitanje zašto je to tako, novinarka je ocenila da je zbog toga što su nametnute teme.

“Ljudi bukvalno misle da se u Nišu, ne znam, u Pećincima, bilo gde u Srbiji, glasa za Vučića i protiv Vučića. Znači ne glasa se o kanalizaciji, kako reče Šapić nije vreme za lokalne teme. Ne glasa se ni u Beogradu, zato što posle toliko godina obećavanja kanalizacije na levoj obali Dunava – i dalje nema kanalizacije. U Srbiji se glasa za to da li su se Srbi odbranili uspešno od toga da su oni genocidni ili ne, i da li su zadržali Kosovo ili ne”, zaključila je Jovanović, piše N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare