Foto: Zoran Lončarević

B. D. (46) izvršio je suicid u kupatilu sobe u kojoj je bio smešten u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu u koju je bio upućen zbog psihijatrijskog veštačenja po odluci Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, nezvanično saznaje Nova.rs. B. D. je osumnjičen za ubistvo Sime Balaševića (90), vlasnika kafane, iz Boljevca.

Podsetimo, boljevački ugostitelj Sima Balašević Piculj ubijen je početkom septembra u selu Bogovina kod Boljevca, a njegovo telo, unakaženo od povreda, pronađeno je u kući u kojoj je živeo u tom selu. Potraga za napadačem trajala je nekoliko dana, sve dok osumnjičeni nije uhapšen.

Foto:privatna arhiva/Ist media

Ipak, ubrzo je otkriveno i da ovo nije prvi zločin osumnjičenog, te da je kao maloletnik ubio muškarca.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je i ranije više puta pokušavao suicid.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđena informacija da je lice B.D. izvršilo juče rano ujutru suicid u SZB-u gde je upućen 7. oktobra iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora u Zaječaru. Oni ističu i da je zavodski lekar reagovao odmah, ali da je, na žalost, mogao samo da konstatuje da je lice preminulo.

Oni su naveli da su u skladu sa zakonskom procedurom odmah obavešteni tužilaštvo i policija, koja je obavila uviđaj, a da je telo upućeno na obdukciju.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar