Foto: Facebook

Mladić Miloš G. (26) pretučen je u sredu u tuči više osoba u Loznici i on se nalazi u teškom stanju u bolnici u Beogradu. Dve osobe su dosad uhapšene, a mladić A. J. iz Loznice jedan je od prvih koji je video kako nasilnici tuku Miloša G. i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Mladić Miloš G. pretučen je u Loznici i on je zadobio teške povrede glave i hitno je prebačen u bolnicu u Beogradu. Njega su nasilnici iz čista mira napali i krenuli da tuku.

Pročitajte još:

Nisu se zaustavili ni kada je povređeni mladić pao na pod. Očevidac A. J. video je kada su nasilnici napali Miloša, a on u razgovoru za Nova.rs objašnjava šta se kobne večeri dogodilo.

Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Miloš je dobar dečko, poznajemo se od ranije. Samo nekoliko minuta pre tuče sreli smo se u blizini, javio mi se, ispričali smo se. Rekao mi je “Brate, idem kući da odmaram.”. Automobil ga je čekao nekoliko metara odatle, kao i neke devojke i njegov drugar”, objašnjava nam ovaj Lozničanin.

Mladić A. J. kaže nam da se sve odigralo veoma brzo.

„Miloš je krenuo da ulazi u automobil kada ga je taj N. K. udario sa leđa. Miloš je pao, a onda je prišlo nekoliko momaka koji su nastavili da ga tuku, kao i njegovog prijatelja koji je pokušao da mu izvuče jezik i zaštiti ga od udaraca po glavi. Nije istina da su ga udarili samo jednom, ko to kaže – on laže. Nakon što je pao na zemlju, oni su ga tukli još 20-30 sekundi. Imali su palice, kaiševe. Tukli su da ga ubiju”, zaključuje naš sagovornik.

Pročitajte još:

Kako nam kaže, nasilnici se nisu zaistavili dok neko nije viknuo: „Policija“.

“Tukli su ga po glavi, nisu imali u planu da se zaustave. Devojke koje su bile sa Milošem su vrištale i govorile da ga puste i da će ga ubiti. Bilo je zaista potresno. Pokušali smo da ih zaustavimo, ali niko nije smeo da priđe dovoljno blizu. Imali su palice i kaševe”, kaže nam ovaj mladić.

Hitna pomoć Foto:Shutterstock/serato

Kako ističe, čim je počela tuča pozvana je policija i potom Hitna pomoć, a dežurne službe su brzo došle na lice mesta.

“Taj nasilnik koji je započeo sve govorio je ljudima koji su bili u blizini: “Ne znate me, niste me videli. Ja nikada nisam bio ovde!”, a potom je pobegao u nepoznatom pravcu. Miloš je ostao da leži na ulici, nismo mogli da mu pomognemo jer smo videli da su povrede prevelike, ali je Hitna došla odmah”, objašnjava ovaj Lozničanin.

Policeman ilustracija Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

On ističe da je nesporazum navodo izbio oko neke stvari koju pretučeni mladić nije uradio, a za šta su ga optužili nasilnici koji su ga pretukli. Takođe, ispostavilo se da pretučeni mladić uopšte nije ni bio u Loznici kada se sporni događaj desio.

Kako tvrdi A. J, nasilnik koji je pretukao mladića nedavno je izašao iz zatvora, navodno zbog nasilja.

Podsetimo, mladići koji su napali Milana G. su simpatizeri Partizana, a nesporazum je ispao upravo oko nekih navijačkih stvari.

VIDEO: Hapšenje u okviru akcije Armagedon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar