Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs; Google maps

Sinoć u večernjim satima u Topoli došlo je do stravične saobraćajne nesreće kada je N. V. (22) vozač automobila marke "opel" stradao na licu mesta, dok je njegov suvozač ubrzo kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. Kako Kurir saznaje, suvozač B. R. (22) ovom prilikom zadobio je teške telesne povrede.

„Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 23.10 u Topoli, vozač je nažalost stradao na licu mesta, a suvozač je prebačen odmah kolima Hitne pomoći u bolnicu u Kragujevcu“, kaže izvor za Kurir.

Takođe, kako je rekao dobroobavešteni izvor, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

Inače, kako se saznaje mladići su se vraćali sa proslave gde su bili na slavlju kod prijatelja povodom rođenja deteta, nažalost u putu su doživeli nesreću i jedan od njih je stradao na licu mesta.

„B. R. je došao sinoć kući, nije hteo da ide svojim kolima, već se dogovorio da na proslavu ide zajedno sa drugom, radovao se tome, dobar drug mu je postao otac, samo što su otišli, pozvonio nam je telefon kada su nam javili da su doživeli nesreću, mnogo smo se potresli, mladi momak je nastradao odmah, a B. R. je povređen, u bolnici je, jedino što se zna za sada jeste da nema unutrašnjeg krvarenja, što je dobro, čekamo svakako da jave“, ispričao je izvor blizak porodici povređenog mladića za Kurir.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar