Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sinoć oko 23 sata na putu Sjenica-Prijepolje, kod Pašinog Brda, došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile tri osobe, a koju je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač automobila marke "mercedes" sjeničkih registarskih oznaka.

On je, kako piše instagram stranica 192.rs, prilikom preticanja kolone vozila, velikom brzinom direktno udario u automobil marke „audi“ novopazarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smera, a u kom se nalazio čovek sa dve maloletne ćerke.

Jedna ćerka preminula, druga u teškom stanju

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji, vozač Audija, H.F. (41) preminuo je na licu mesta. Nažalost njegova mlađa ćerka preminula je u bolnici u Novom Pazaru, uprkos borbi lekara.

„Vozač ‘audija’ i njegova najmlađa ćerka su preminuli. Žena iz ‘audija’ i njihova starija ćerka su u teškom stanju u novopazarskoj bolnici i čeka se njihov transport za Beograd“, potvrđeno je za RINU.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vozač „mercedesa“, Dž.K. koji je izazvao saobraćajnu nesreću, takođe je podlegao povredama nakon nesreće.

Oba automobila potpuno smrskana

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a istraga će pokazati kako je tačno došlo do ove tragedije koja je odnela tri života. Saobraćaj je bio potpuno obustavljen na ovom delu puta dok je trajao uviđaj. Oba automobila potpuno su smrskana, a delovi i lične stvari su bili rasuti po putu, objavio je Sandžak live.

Pročitajte još:

Još nema zvaničnih informacija iz nadležne policijske uprave, a zvanično saopštenje očekuje se u jutarnjim časovima.

Prijatelji i sugrađani se na društvenim mrežama već opraštaju od stradalih.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nezgoda kod Malog Požarevca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare