Foto: Miljana Isailović/Nova.rs: Facebook

Aleksa Milojević (22) uhapšen je nakon što je u kući u Knjaževcu ubio svog oca Predraga, babu Sarajevku i dedu Miloša. Nakon zločina počinjenog puškom svog dede Miloša, Aleksa je mirno sačekao policiju koja ga je privela. Očekuje se da danas popodne Milojević bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Foto: Društvene mreže

Aleksinu porodicu meštani Knjaževca opisuju kao mirnu i vrednu, nikada nije bilo nikakvih problema, niti prijava za nasilje u porodici. Baba Sarajevka i deda Miloš su imetak stekli u inostranstvu i izdržavali su se od penzije. Oboje su bili teško bolesni, kao njegov otac Predrag.

Foto: Društvene mreže

Tu informaciju je juče potvrdio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, rekavši da je Aleksa potom policiji kazao da nije mogao više da se stara o njima.

Deda je bio nepokretan, dok su otac i baba bili teško bolesni, a po priči meštana gajio ga je otac, nakon što ga je kao malog majka napustila i preudala se.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Kako se moglo čuti u Knjaževcu, Aleksin otac je imao firmu za PVC stolariju, koju je navodno zatvorio nakon što se razboleo.

Buran razvod, Aleksa pripao ocu

„Otac mu se ranije šlogirao, a deda je bio nepokretan, dok je baba imala problema sa srcem. Inače, Aleksini roditelji su se odavno razveli, a majka je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom“, pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

„Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica“.

Aleksa je juče priveden na licu mesta i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Bonus video: Uviđaj u Knjaževcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare