Foto: Facebook/Hasredin Fehratovic

U stravičnom sudaru na putu Prijepolje - Sjenica kod Pašinog Brda, stradali su Hasredin Fehratović (41) i njegova dvogodišnja ćerka koji su bili u "audiju" i vozač "mercedesa" Dženan Korać (20) koji je učestvovao u direktnom sudaru.

U sudaru je povređeno još troje članova porodice Fehratović, starija ćerka i sin, kao i supruga stradalog Hasredina. Sin je smešten u bolnicu u Novom Pazaru i njegovo stanje je stabilno, ćerka je zbog težine povreda prebačena u bolnicu u Beograd i ona je životno ugrožena, dok je supruga transportovana u bolnicu u Kragujevac i ona se nalazi u teškom stanju.

Pročitajte još:

Porodica Fehratović se vraćala sa puta iz Sarajeva i bili su u „audiju“ novopazarskih registarskih tablica, dok je Korać bio u „mercedesu“ sjeničkih tablica. Kako je nezvanično potvrđeno za portal Nova.rs, u jednom trenutku je Korać počeo sa preticanjem jednog ili više vozla i prešao je u suprotnu traku i naleteo na „audi“ u kome su bili Fehratovići.

Od zadobijenih povreda na licu mseta su preminuli Hasredin i Dženan Korać, dok je dvogodišnja devojica koja je bila u „audiju“ podlegla povredama u bolnici u Novom Pazaru, uprkos svim naporima lekara.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nesreća se dogodila oko 22.15 časova, a prema izjavama očevidaca, koje prenosi Sandžakpress, Korać je velikom brzinom preticao ne jedno, već kolonu vozia, izgubio je kontrolu nad vozilom i nije uspeo da se vrati u svoju traku i usledio je direktan sudar „mercedesa“ i „audija“.

Saobraćaj je bio potpuno blokiran nekoliko sati.

U toku je istraga o svim okolnostima ove tragedije.

BONUS VIDEO:  Teška saobraćajna nesreća kod Salakovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare