užice poplave

Usled jakog nevremena i obilnih padavina koje su danas zahvatile Užice, dve žene sa detetom (2) u jednom trenutku bile su zaglavljene u autu na lokalnom putu Vrela-Ljubanje, a na svu sreću veoma brzo na terenu su se pojavili vatrogasci koji su ih spasili.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP iz Užica evakuisali su dve žene i dvogodišnje dete iz potopljenog vozila nakon obilnih padavina u Zlatiborskom okrugu.

Oni su na teren došli posle samo 15 minuta i spasili ove tri osobe.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi zarobljeni auto usled obilnih padavina i jakog nevremena koje je pogodilo ovaj deo Srbije.

Postoji takođe i jedan snimak iz auta koji su snimile osobe koje u bile u njemu i na kojem zahvaljuju vatrogascima na spašavanju.

„Veliko hvala za vatrogasce koji su stigli brzinom svetlosti i evakuisali nas sa malim detetom od dve godine. Veliko hvala!!!“, napisali su.

Podsetimo, jako olujno nevreme tokom popodnevnih sati pogodilo je Užice i okolinu, a jaka kiša bila je praćena i krupnim gradom koji je padao nekoliko minuta.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare