Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Povodom teksta „Likvidacija zbog droge, ubistvo u kući šefa paravojne jedinice, otmice, mučenja: Južna Amerika kobna po Srbe, za 13 godina 10 ubijenih" objavljenog na sajtu Nova.rs, u kome je stavljena fotografija pogrešnog Slobodana Marjanovića, našoj redakciji javio se muškarac čija je slika greškom objavljena.

„Dana, 31.05.2023. godine je objavljena vest na portalu NOVA.RS: „Likvidacija zbog droge, ubistvo u kući šefa paravojne jedinice, otmice, mučenja: Južna Amerika kobna po Srbe, za 13 godina 10 ubijenih“, a objavljena je moja fotografija, Slobodana Marjanovića iz Požege, umesto slike likvidiranog Slobodana Marjanovića. Slika nije bila zatemljena, već se isključivo na fotografiji vidi moje lice pored ovako skandalozne vesti. Moja fotografija je objavljena kao fotografija čoveka koji je likvidiran. Želim da istaknem da sam na ovaj način pretrpeo veliki stres i duševne bolove zbog časti i ugleda koji su mi na ovaj način povređeni“, navodi se u dopisu koji je upućen redakciji Nova.rs.

Takođe, redakcija Nova.rs je odmah po saznanju da je u pitanju fotografija pogrešnog lica istu uklonila iz teksta i da se ovim putem iskreno izvinjava Slobodanu Marjanoviću iz Požege.

VIDEO: Hapšenje u Bujanovcu zbog primanja mita

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar