Ilustracija Foto: VIDEO PLUS/Reuters

U sudaru kamiona i automobila koji se u utorak uveče dogodio na izlazu iz Kraljeva ka Vrnjačkoj Banji, u mestu Ratina, poginuo je muškarac koji vozio „reno megan“ sa registarskim oznakama Kragujevca. Kako "Blic" saznaje, telo još uvek nije moguće identifikovati i čekaju se rezultati DNK analize.

Kako saznaju, automobil u kojem je muškarac izgoreo nije registrovan na njegovo ime.

„Osoba na koju je automobil registrovan verovatno zna ko je nastradali muškarac, međutim, procedura nalaže da se sačekaju rezultati DNK analize“, navodi izvor „Blica“.

Podsetimo, do sudara je došla na pravcu dugačkom dva kilometra u delu magistralnog puta Kraljevo – Vrnjačka Banja.

„U tom trenutku nije bilo nijednog vozila na tom pravcu. Primetio sam da vozilo ide suprotnom trakom. Odjednom su se farovi pojavili ispred kamiona i došlo je do silovitog udara u prednji levi točak“, ispričao je vozač kamiona „mercedes“ u trenutku dok je policija obavljala uviđaj.

„Od automobila nije ostalo ništa“

Koliko je bio jak udarac govori i podatak da je točak kamiona otkinut. Nažalost, od automobila skoro da nije ostalo ništa, a onda se i zapalio.

„Vozač kamiona je pokušao svojim aparatom da ugasi plamen, ali je bio veliki. Zato su morali vatrogasci da stignu kako bi ugasili vatru. Automobil je benzinac, a sve ostalo biće poznato nakon kompletne istrage“, kazao je izvor iz MUP.

Udes se dogodio oko 21.30 sati, a gašenje požara i uviđaj tek oko 1 sat iza ponoći.

Bonus video: Akcija MUP – hapšenje pedofila 21.05.2024.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar