Foto:: M.M./ATAImages; privatna arhiva

Goran Pavić, direktor JKP „Vodovod“ iz Bora podneo je jutros neopozivu ostavku na tu funkciju iz, kako je naveo, moralnih razloga nakon što su dvojica zaposlenih radnika preduzeća kojim je rukovodio uhapšena zbog sumnje da su učestvovala u ubistvu devojčice Danke Ilić.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, obzirom da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka.

Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih lica, ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću kojim sui svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprinela da osumnjičeni ostanu na slobodi deset dana.

Napominjem da se JKP „Vodovod“ Bor i ja lično ograđujem u svakom pogledu, kako krivičnom, tako i materijalnom, od postupka i radnji osumnjičenih radnika“, naveo je Pavić u pisanoj izjavi za medije.

Pročitajte još:

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je održao danas konferenciju za medije povodom ovog tragičnog događaja, i tom prilikom najavio trodnevni dan žalosti, kako je istakao, kada za to dođe vreme.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare