Miloš i Uroš Panić Foto: Instagram

Suđenje braći Panić održava se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu po optužbi da su posredovali u vršenju prostitucije. Na današnjem suđenju iskaz daju devojke koje su optužena braća podvodila, a jedna od njih do detalja je opisala kako je izgledao njen posao.

Svedočila je devojka koja je radila u jednom od stanova u kojem su braća Panić podvodila devojke. Ona je ostala pri onome šta je rekla u tužilaštvu.

Kako je navela ona je pružala tantričku masažu u jednom od „salona“. Ispričala je da je to senzualna masaža celog tela i intimne regije sa ručnom završnicom. Takođe, ona je ispričala da joj je rečeno da osim te masaže ne može ništa više da radi, jer je to zakonom kažnjivo.

Pročitajte još:

Ona je upitana da objasni šta je to ručna završnica, nakon čega je ona detaljno opisala.

Paniće oslovljava sa poslodavci

Svedokinja je upitana i da objasni da li je u „salonu“ braće Panić bila uključena tkz. Milky masaža, na šta je ona rekla da joj je nuđeno, ali nije prihvatila.

– Znam da su imali tri stana. Ja sam radila prvo u Zemunu, pa na Novom Beogradu – navela je ona.

Braću Panić je oslovljavala sa „poslodavci“ i navela je da su joj nudili da radi Milky masažu, ali se nije upuštala da objasni jer je nije radila.

Uros Panić i Vuk Stanković Foto: Screenshot/Instagram/vukeeeeee

Devojka je opisala da su u stanu u Zemunu imale službeni telefon. Rekla je da je komunicirala sa Milošem Panićem i da je novac predavala nekoj devojci A. i nekim momcima koje je slao okrivljeni Vuk Stanković.

Takođe, ona je navela da kada je u pitanju novac polovinu je zadržavala za sebe, a polovinu je davala tim momcima. Ona je plaćala i sama potrošni materijal – maramice, vlažne maramice, ulja.

Uroš Panić postavljao pitanja

Miloš Panić, ispričala je ona, bio joj je u telefonu upisan kao „Sin Dragan“ što je izazvao smeh u sudnici. Kako je dodala, cenu usluge su određivali poslodavci.

Ona je ispričala da je imala od 1 do 8 klijenata dnevno, a evidencije je vodila i slala Milošu Paniću.

Na pitanje da li je imala ugovor o radu, ona je navela da su joj pominjali da treba da je zaposle, ali da im je ona rekla da to ne želi.

Potom su usledila pitanja Uroša Panića:

Uros Panić Foto:Instagram/uros__panic__

Uroš Panić: Da li sam ti govorio da je zabranjen svaki tip prostitucije?

Svedokinja: Da.

Uroš Panić: Kako znaš šta je „milky“ masaža ako nisi probala?

Svedokinja: Vi ste mi objasnili.

Uroš Panić je potom naveo da se on raspitivao šta to znači i da je video da je to masaža sa više vrsta mleka za telo.

Šta piše u optužnici protiv braće Panić

Osim braće Panić, optužnicom su optuženi i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Okrivljeni su optuženi zbog postojanja opravdane sumnje da su oktobra 2022. godine do 16. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru i sa podeljenim ulogama, navodili i podsticali tri ženske osobe na vršenje prostitucije. 

Foto: Printscreeen/Instagram/vukeeeeee

Braća Panić su nakon hapšenja detaljno iznela svoju odbranu u kojoj su ispričali da imaju 120 automobila.

Bonus video: Braća Panić u rukama policije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare