Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Danijela K, majka devojčice koja je jutros poginula na Karaburmi kada je na nju naleteo kamion, ispričala kroz suze da je dete kobnog trenutka krenulo ka svojoj baki, a da ju je za ruku držao brat. Nesrećna žena i dalje ne može da dođe sebi zbog tragedije.

„Uhvatila je starijeg brata za ruku i krenuli su ka babi. U jednom momentu otrgla se i tada sam čula udarac. Izašla sam i videla svoje dete mrtvo“, prepričava teške trenutke za Nova.rs Danijela K, majka devojčice koja je jutros poginula na Karaburmi.

Jedan od rođaka ispričao je da je kamion skrenuo više nego što je bilo poterbno, te dodao da je vozač u trenutku kontakta sa detetom, telefonirao.

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

„Nije ni primetio da je zgazio dete, a dok je vozio, pričao je telefonom. Mi smo ga zaustavili jedva nakon deset metara“, pričaju rođaci. Dodaju i da se nesrećna majka onesvestila, videvši stravičan prizor kako joj je dete završilo pod točovima masivnog teretnog vozila.

„Kada se povratila, u tom trenutku niko nije imao snage da joj kaže, nego su joj rekli da će biti u redu“, kažu nam svedoci.

Baka nastradale devojčice besna je zbog ove tragedije. Kako kaže, nije joj jasno zbog čega ljudi ne povedu više računa.

„Znaju da ovde ima dece i opet ne brinu. Majci još ne smemo da kažemo šta se desilo. Ja sam pod stresom, svi su pod stresom. Ovo je tragedija“, kazala nam je ranije baka.

Na istom mestu dogodila se identična tragedija, kada je stradalo jedno dete.

Na licu mesta i dalje je policija koja je obavila uviđaj. Takođe, na zemlji se mogu videti krvavi tragovi koji su ostali da svedoče o nesreći…

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ranije se oglasilo i tužilaštvo povodom ove nesreće.

„Povodom saobraćajne nezgode na Karaburmi obaveštavam vas da je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja“, naveli su.

Bonus video: Kamion na Karaburmi pregazio dete od 17 meseci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare