Foto:privatna arhiva facebook

Vezira U. (65) koja je nastradala u tragediji koja se dogodila u selu Vračev Gaj kod Bele Crkve, najverovatnije se ugušila ugljen-monoksidom. U nesreći je povređen i njen suprug S. U. (70), a kako su komšije ispričale za portal Nova.rs sve se saznalo kada se dete onesvestilo.

Do nesreće je došlo protekle noći, kada je navodno došlo do curenja dima iz peći.

Pročitajte još:

„Bili su u kući sa unukom i sinom. Dete se u jednom trenutku onesvestilo i otac ga je izneo napolje. Jadna Vezira je već bila mrtva. Ona je bila malo lošijeg zdravlja, bila je srčani bolesnik, njoj nije ni bilo spasa. Za njenog muža čuli smo da nije životno ugrožen, ali da je na VMA“, pričaju komšije.

Kako su nam objasnili, sreća u nesreći je što su na vreme shvatili da nešto nije u redu, te nije bilo još žrtava.

Foto:privatna arhiva facebook

„Sirota Vezira je tek nedavno otišla u penziju. Eto, nije je ni dočekla kako treba, radila je ceo život i sad kada je trebalo da uživa ovo se dogodi. Bila je divna žena, stalno smo je viđali oko kuće, orezivala je voće i uvek nešto sređivala. Vodila je računa da sve bude čisto i uredno“, objasnila je jedna komšinica.

Kako su nam objasnili, Vezira je u njihovo mesto došla iz Bosne i Hercegovine.

„Jeste ona bila iz BiH, ali se ponašala kao da je ceo život ovde odrasla. Udala se za partnera, izrodili su decu, dobili unučiće. Za Veziru vam niko ne može reći i jednu ružnu reč. Ovo je velika tragedija i svi smo potreseni“, zaključila je komšinica.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcusu za portal Nova.rs rekli da dalji rad na predmetu preuzima ovo tužilaštvo koje je policijskim službenicima Policijske stanice Bela Crkva izdalo naloge za dalje postupanje.

„Dana 29.11.2023, godine, dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu izvešten je od strane policijskog službenika PS Bela Crkva, da je dana 28.11.2023. godine u večernim časovima u Vračev Gaju, u kući, došlo do gušenja ugljenmonoksidom, te da je U.V. (65) preminula, a da je U.S. (70) povređen i da je prebačen na VMA u Beogradu“, navodi se u saopštenju OJT.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar