Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Žabalj-Čurug, život je izgubila jedna ženska osoba, dok je njena sestra (21) teže povređena. Putnice drugog automobila su srećom lakše povređene, kao i troje dece koje je putovalo sa njima, saznaje "Blic".

Kako je rečeno iz žabaljske Hitne pomoći, dojavu o saobraćajnoj nezgodi su dobili od očevidaca i odmah su svoje ekipe uputili na lice mesta. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt jedne ženske osobe, dok je njena sestra (21) teže povređena i prevezena je u Urgentni centar KCV.

Pročitajte još:

U automobilu na koji je naletela tragično stradala žena nalazile su se dve ženske osobe starosti 50 i 35 godina, kao i troje dece od godinu dana, dve i po godine i šest godina. Svi putnici ovog automobila su sa lakšim telesnim povredama prevezni u UC Kliničkog centra Vojvodine, odnosno Dečiju bolnicu u Novom Sadu.

Na putu Žabalj-Čurug došlo je do nesreće kada je žena koja je poginula prešla u suprotnu traku iz za sada još nepoznatih razloga i udarila u drugi automobil koji joj je išao u susret, rekao je izvor za Kurir.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zbog teške saobraćajne nesreće saobraćaj na ovoj deonici je obustavljen. Uviđaj je u toku, nakon čega će se znati više informacija.

Druga teška nesreća u Srbiji za 24h: Kod Sjenice poginule tri osobe

Podsetimo, na putevima Srbije danas je došlo do još jedne stravične nesreće. Kod Sjenice, u direktnom sudaru sva automobila, poginulo dete (2) kao i vozači oba automobila, dok su tri osobe povređene.

Stradali su Hasredin Fehranović (41) i njegova dvogodišnja ćerka koji su bili u „audiju“ i vozač „mercedesa“ Dženan Korać (20) koji je učestvovao u direktnom sudaru. U sudaru je povređeno još troje članova porodice Fehratović, starija ćerka i sin, kao i supruga stradalog Hasredina. Sin je smešten u bolnicu u Novom Pazaru i njegovo stanje je stabilno, ćerka je zbog težine povreda prebačena u bolnicu u Beograd i ona je životno ugrožena, dok je supruga transportovana u bolnicu u Kragujevac i ona se nalazi u teškom stanju.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nezgoda kod Besnog Forka na Zrenjaninskom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare