Foto: Nova.rs

Mladić Dejan F. (25) preminuo je nakon što ga je otac N. U. (50) izbo nožem nasmrt, a koji je potom izvršio samoubistvo. O ovom slučaju oglasilo se i Više javno tužilaštvo u ovom gradu i saopštilo nove detalje slučaja.

„27. avgusta, u večernjim satima, Policijskoj upravi u Kruševcu je zvanično prijavljen nestanak lica D.F. od strane njegove majke N.F. (52), mada je potraga za njim pokrenuta, od podnevnih sati istog dana, kada je njegova sestra po majci nezvanično prijavila nestanak, i to raspitujući u policiji o eventualnim saznanjima o njegovoj sudbini“, saopšteno je.

Pročitajte još:

Operativnim radom na terenu, došlo se da saznanja da se nestali susreo sa svojim ocem N.U, dan ranije, a sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, te da je između njih došlo do verbalne rasprave, nakon čega verovatno i fizičkog kontakta u kojem je N.U. najverovatnije nožem naneo povredu Dejanu.

Ipak, kako su rekli iz tužilaštva, taj događaj nije bio prijavljen policiji.

N.U. je dan nakon napada, odnosno 27. avgusta, izvršio samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući.

Telo nađeno u šupi

Kako su saopštili iz tužilaštva, telo mladića koji je iskrvario nasmrt pronađeno je juče, odnosno 28. avgusta, u pomoćnom objektu – šupi koja se nalazi u dvorištu jedne od kuća, čiji se vlasnici nalaze na godišnjem odmoru.

„Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac VJT u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju tela D. F., koja je obavljena dana 29.08.2028.god., a čiji preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića“, saopštilo je tužilaštvo.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje svih činjennca vezanih za ove događaje.

Bonus video: Ubistvo policajca u Loznici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar