Foto: Nova.rs

Mladić Dejan Fazlija brutalno je ubijen u Kruševcu kada ga je izbo otac, koji je potom izvršio samoubistvo nakon što je saznao da je mladić preminuo. Sestra ubijenog Dejana, A. F. ispričala je za portal Nova.rs da je njen brat nakon svađe pobegao od kuće i da niko nije znao gde se nalazi.

Napad se dogodio 26. avgusta, dok je Dejan pronađen dan kasnije, bez znakova života. Naime, meštani su pre dva dana prijavili policiji da mladić krvav šeta ulicom, nakon čega je patrola policije pronašla njegovo telo kod jedne lokalne perionice. Nažalost, bio je bez znakova života i lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Pročitajte još:

Sestra ubijenog mladića A. F. ispričala je da je njen brat napadnut od strane oca, inače njenog očuha, te da je potom pobegao od kuće.

„Nisam baš u stanju da pričam, trenutno spremam bratu sahranu. Dogodila se svađa između Dejana i njegovog oca, a mog očuha, nakon čega je on izbo Dejana. Moj brat se tada sakrio, jer nije želeo da se svađa. Potom je pobegao od kuće, nismo znali gde se nalazi, ali nažalost su nam javili da je preminuo. Nakon te informacije, očuh se obesio“, rekla je za Nova.rs sestra ubijenog mladića.

Kako se može videt na društvenim mrežama, porodica ubijenog mladića podelila je njegove fotografije i uputila apel građanima da pomognu u potazi za njim.

Nažalost, velika porodična tragedija se dogodila, mladić je iskrvario nasmrt od zadobijenih povreda, a policija je pronašla njegovo telo i obavestila porodicu.

Bonus video: Uroš Blažić priznao da je izvšrio masovno ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare