Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Desetogodišnji dečak, koji je sinoć pronađen mrtav u stanu u beogradskoj opštini Rakovica, najverovatnije je izvršio samoubistvo, pokazuju prvi, nezvanični rezultati istrage. Sa druge strane, kako pričaju komšije, dečak je navodno ostao sam u stanu kada se obesio, a ne isključuje se mogućnost da je stradao tokom izazova na društvenoj mreži Tik-tok, što je već zabeleženo u svetu.

Stanovnike jedne mirne rakovičke ulice u Beogradu sinoć oko 21.30 sati uznemirile su policijske sirene, nakon što je prijavljeno da je dečak u jednom stanu pronađen bez svesti.  Ekipa Hitne pomoći po dolasku na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt, a komšije kažu da su čuli zapomaganje i vrištanje roditelja, ali da nisu ni mogli da naslute na najgore.

„Video sam veliku gužvu ispred zgrade u kojoj živim. Izašao sam i video ekipu Hitne pomoći i policiju, a onda sam saznao da je dečak pronađen mrtav u svom stanu. Navodno se obesio, dok su mu roditelji bili u prodavnici“, ispričao nam je jedan stariji gospodin.

Sa druge strane, komšija preko puta zgrade gde se dogodila tragedija kaže da su njegovi roditelji nedavno doselili u njihovo susedstvo.

„Majka od oca dečaka je nekada živela tu, a koliko znam, to je stan od njegove babe.  Nesrećni dečak imao je još jednog, mlađeg brata“, kaže komšija.

On navodi i da je porodicu sa decom viđao povremeno, ali da nisu imali nikakav kontakt.

„Znao sam ih tu iz ulaza, i znam da su se skoro doselili. Međutim, ljudi su bili nekako tihi, uopšte se nisu javljali, niti su se bilo kome obraćali. Nikakvih problema nije bilo sa njima, ali nije ni da su bili druželjubivi“, navodi komšija.

Šta se zaista dogodilo u mirnoj rakovačkoj ulici u Beogradu znaće se nakon obdukcije.

Podsetimo, sinoć oko 21.30 sati komšije u mirnoj rakovačkoj ulici uznemirila je vest da je desetogodišnji dečak zatečen bez znakova života. Telo su navodno pronašli vatrogasci i policajci, koji su ušli u stan preko terase, nakon što dečak nije odgovarao na pozive. Dečak je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem o krevet na spratu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare