Foto:Facebook/Danijel Lazovic

Pet osoba je poginulo, dok je jedna povređena u nesreći koja se dogodila juče na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, kada su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil. U nesreći su stradali, Danijel L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je Danijelova supruga Mirjana L. (32) zadobila teške telesne povrede. Stradali Danijel bio je pripadnik Vojske Srbije.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče nešto posle 13 časova na putu Raška-Kraljevo.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili vojno borbeno vozilo i putnički automobil, u kojem se stradali Danijel nalazio sa porodicom.

Foto:Facebook/Danijel Lazovic

Nesreću je preživela jedino Danijelova supruga Mirjana i majka troje dece, koja se trenutno nalazi u bolnici.

Prema nezvaničnim saznanjima, stradali Danijel je takođe bio vojnik i bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru.

Kako su mediji preneli, on se sa porodicom pre nekoliko godina preselio u Rašku, kada je dobio posao u Vojsci Srbije.

Vozač borbenog vozila uhapšen

Kako je juče saopšteno, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu uhapsila vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Foto:Screenshot/Instagram/192_rs

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje, naveo je MUP.

Podsetimo, na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, juče oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna je teško povređena.

U nesreći je učestvovalo vojno vozilo PASARS.

VIDEO: Otac, troje dece i jedna odrasla osoba poginuli u nesreći kod Kraljeva, majci se bore za život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare