Niš, mesto ubistva u Nišu, ubistvo, hronika
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Z. C. (55) ubijena je sinoć u porodičnoj kući u niškom naselju Nikola Tesla, u Ulici Save Kostića, a prema prvim informacijama, sumnja se da je usmrtila ćerka M. C. Na licu mesta i dalje traje uviđaj, tako da policija još uvek ne iznosi nikakve zvanične informacije o ovom događaju.

Na licu mesta je policija. Prema rečima njihove komšinice, Z. C. je ubila njena ćerka M. C.

„U toj kući živela je Z. C. sa svojim suprugom i sa dve kćeri. Jedna od njih, M. C. je bila psihijatrijski bolesnik, više je bila u bolnici nego kod kuće. Po naselju se pričalo da je majka obe ćerke držala u sekti i da je to na njih ostavilo posledice. Zbog toga je M. C, nakon što je odbila da bude u sekti, trpela maltretiranje od strane oca i majke. Mene je lično molila da joj budem svedok da tuži majku i oca, ali sam joj ja uvek govorila: „Ja ništa nisam videla, kako sine da ti budem svedok?““, kaže naša sagovornica.

U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prema njenim rečima, M. C. je često lutala selu, tvrdila da je majka i otac izgladnjuju i lepila je po kućama hartije na kojima je pisalo da joj treba pomoć.

„Tvrdila je da je gladna, da više ne može da izdrži, ali ništa nije nagoveštavalo da će se ovako nešto desiti, mada im je policija stalno dolazila u kuću. Sinoć smo čuli vrisku i plač iz kuće, kad smo izašli, videli smo policiju i Hitnu“, kaže naša sagovornica i dodaje:

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Sin mi je rekao da mu neposredno posle ubistva video Marinu i da je prošla spuštene glave. Ne znamo da li je pronađena, ali smo videli policiju da pretražuje naselje“.

Istraga je u toku.

VIDEO: Požar na Vračaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare