Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Slaviša D. (30) ubijen je prošle večeri oko ponoći kada je na njega nožem nasrnula tinejdžerka Olja Š. (18), nakon kraće svađe. Komšije ubijenog ispričale su za portal Nova.rs da se često mogla čuti svađa iz kuće u kojoj se zločin dogodio.

Kako je saznao naš portal, Slaviša je devojčici bio teča, jer je njena majka rođena sestra njegove supruge. Ona nije živela zajedno sa njima u kući, već je povremeno dolazila na nekoliko dana, a posle toga bi se vraćala svojoj kući.

Pročitajte još:

„Iako nisu važili za problematičnu porodicu dešavalo se da se svađaju. Sve je eskaliralo u jednom momentu i to nakon što se nekoliko dana zaredom čula vika i svađa iz njihove kuće. Jedna od komšinica koja je radila u policiji nazvala je gazdu stana i rekla da reaguje, da ne bi prijavljivala svojim kolegama. Gazda je odmah reagovao i tada se sve smirilo„, objasnile su komšije.

Kako je zet ubijenog mladića ispričao za Nova.rs, istina je da je bilo nekada nekih rasprava, ali da ništa nije bilo toliko strašno što bi moglo da izazove da ga neko ubije.

Foto:privatna arhiva /facebook

„Sinoć oko 12 sam došao u kuću. Zatekao me jeziv prizor, Slaviša je bio tu na stepenicama, grudi su mu bile skroz krvave. Brzo je došla Hitna pomoć, ali i policija. Posle pola sata ili 45 minuta pozvali su nas i rekli su nam da je preminuo. Ona se sakrila iza kuće, u zadnjem delu, ali je policija brzo pronašla i odvela je“, kazao je zet.

On je pojasnio da se sve dogodilo posle svađe, ali da ne zna koji je razlog rasprave, jer nije bio tu u momentu ubistva.

Foto:privatna arhiva/facebook

Komšije ne znaju toliko dobro porodicu koja se doselila.

„Taj objekat je napušten i u njemu su se skupljali narkomani i problematične ličnosti. Palili su vatru u prostoriji, krali nameštaj koji je bio unutra, sve do momenta dok on nije došao sa svojom porodicom. Tada je pričao sa jednim od vlasnika i rekao mu da je oterao narkomane, očistio sve i da hoće da sredi“, rekla su oni.

Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Ubijeni Slaviša je to i uradio, očistio je sve, ubacio nov nameštaj, počistio dvorište i, kako su nam rekli, sredio je sve što je mogao u tom momentu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar