Srušio se ringišpil na vašaru u Kuršumliji Foto:printscreen/instagram.com/192_rs/

U nesreći koja se dogodila juče na vašaru u Kuršumliji povređeno je 13 dece, a najteže povrede zadobila je devojčica Anja, koja je pri padu udarila glavu. Njena porodica se nada i veruje da će se ona brzo oporaviti.

Anjin brat Stefan Belošević rekao je da cela porodica veruje da će ona izdržati i pobediti.

„Anja će brzo doći kući, a mi ćemo je čekati koliko god bude trebalo, pomoći ćemo kako god treba. Ona će brzo doći kući“, rekao je Stefan.

Pročitajte još:

Stefan je rekao da je Anja tog dana na vašar otišla sa društvom iz odeljenja, a onda su otišli na vožnju ringišpilom. Na vašar su otišli jer su izgubili čas u školi.

Stefan kaže da je samo jednom odgledao snimak nesreće, te da nije imao snage da ga ponovo pusti, ali da su mu te slike sve vreme u glavi.

Ringišpil u Kuršumliji Foto: Nova.rs

Mladen Gilić, direktor JKP „Toplica“, kaže da su sve preventivne mere ispoštovane.

„Vašar se organizuje po standardnoj i ustaljenoj proceduri,ne godinama već decenijama unazad,na istom mestu,dva puta godišnje. Prilikom raspisivanja javne licitacije uvek se traži atest i obavezan je atest o ispravnosti sprava a o organizaciji i bezbednosti učesnika zadužen je zakupac. Nažalost u toku jučerašnjeg dana došlo je do nesreće u kojoj je povređeno 13 osoba a jedna devojčica teže i životno ugrožena. Sve preventivne mere su ispoštovane u celosti,a zbog čega je došlo do nesreće ispituju i daće ocenu nadležni organi,a na nama je da se nadamo i molimo za malu Anju i brz oporavak i ozdravljenje sve dece“, kazao je.

VIDEO: Nova.rs u Kuršumliji dan posle nesreće sa ringišpilom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar