Bor, Zaječar, saobraćajna nesreća, poginuli Marko Đ.
Foto: S.J./Nova.rs/Facebook

Stravična saobraćajna nesreća koja se juče dogodila na putu Bor-Zaječar, kada su se sudarili "audi" u kom je bila četvoročlana porodica i kamion, prilikom čega je nastradao 34-godišnji vozač Marko Đ. i osmogodišnje dete, njegov mlađi sin, zavila je Bor u crno.

Osim Marka Đ. koji je od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta, i njegovog osmogodišnjeg sinčića, povređen je i Markov stariji sin koji ima 13 godina. Mališan je sa prelomom butne kosti hitno transportovan u Niš, dok je njegova majka, koja je u drugom stanju, odmah zbrinuta na odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Boru.

Foto:SJ/Nova.rs

Poznanici ove porodice ispričali su da su krenuli na slavu u obližnje selo.

Foto:Facebook

„Oni su krenuli na slavu u selo Mala Reka kod Knjaževca. Divna je to porodica, nemamo reči da opišemo koliko nam je žao što se ovako nešto strašno dogodilo“, pričaju poznanici.

Da okolnosti ove tragedije budu još tužnije, prve i nezvanične informacije iz istrage pokazuju da je do silovitog sudara putničkog automobila i teretnjaka došlo pošto kamion nije propustio „audi“ u kom se nalazila porodica, a udarac je bio toliko snažan, da je čak i kamion završio u jarku pored puta. Marko Đ. je preminuo na licu mesta, a za njim i sinčić.

Uhapšen vozač

Policija u Boru uhapsila je R.B. (63) iz Ćićevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Bonus video: Nesreća kod Bora


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar